Artikelen

Hypnoworks te gast bij radiozender Slam FM

Verstuurd op 30 september 2010

Mocht u onverhoopt de nieuwsbrief niet in de juiste opmaak ontvangen of kunnen lezen, klik hier voor de online versie.
Donderdag 30 sept ben ik te gast bij radiozender Slam FM. In het voorjaar was ik al eens te gast voor demonstratie hypnose op de radio.

Niet alleen was dit erg leuk, het gaf mij ook de kans om wat meer inhoudelijk te vertellen over hypnose en hoe je dit kunt toepassen bij problemen zoals angststoornissen, mensen die hoogsensitief zijn of bij een allergie. 

Slam FM is een jongerenzender en de meeste reacties waren dan ook van jongeren. Veel reacties waren erg positief. Toch was ik ook verbaasd over de hoeveelheid berichten die ik kreeg van jongeren en de problemen
die ze hebben.

Veel jonge mensen hebben het idee dat ze moeten voldoen aan een door de media gecreëerd beeld. Om aan dat beeld te voldoen moet je succesvol
zijn, cool, heel veel vrienden hebben en eruit zien alsof je ieder moment kunt opduiken in een MTV serie.

Omdat veel jongeren hier niet aan kunnen voldoen lopen ze vaak rond met een zeer negatief zelfbeeld en depressieve gevoelens. Daarbij durven ze er vaak niet over te praten met leeftijdsgenoten of hun ouders. 

Omdat de meeste mails die ik ontving gaan over angsten (paniekaanvallen en sociale angsten) heb ik samen met de jongens van Slam FM bedacht om een live demonstratie te doen van een fobiebehandeling.

Mocht je interesse hebben, luister dan vooral. Ik ben tussen 21.00 en 22.00 uur te gast bij de Avondploeg.


Alle goeds,
Erik


 

 Overzicht alle nieuwsbrieven

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op hypnotherapie gebied.

Vul uw e-mailadres in