Artikelen

NLP communicatiemodel

Verstuurd op 20 september 2011

Mocht u onverhoopt de nieuwsbrief niet in de juiste opmaak ontvangen of kunnen lezen, klik hier voor de online versie.
Richard Bandler en John Grinder, de bedenkers en ontwikkelaars van NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), waren zeer geïnteresseerd in menselijk gedrag. Maar niet alleen in het gedrag, ze wilden ook weten hoe dit gedrag tot stand kwam. 

Wij nemen de buitenwereld waar via onze vijf zintuigen - we downloaden als het ware informatie van de buitenwereld via de zintuigen ons brein in. Via een intern proces worden de zintuiglijke waarnemingen omgezet in gedrag. Dit proces wordt weergegeven in het NLP communicatiemodel. Het NLP communicatiemodel legt dus uit hoe wat er in ons brein gebeurt met de informatie die van buiten op ons afkomt. Dit maakt inzichtelijk hoe gedrag tot stand komt en zo leer je waarom jij de dingen doet die je doet.

Ik heb een rapport geschreven over het NLP communicatiemodel wat je gratis kunt krijgen. Als je een mailtje stuurt naar info@hypnoworks.nl ontvang je in de loop van de week het uitgebreide rapport gratis in je inbox.


Alle goeds,
Erik Willems


PS Hypnoworks is ook te volgen via Twitter en LinkedIn

PPS De Hypnose Intensive workshop is bijna vol dus mocht je daar nog mee willen doen schrijf je snel in.

Voor de tweedaagse workshop Het Beste van NLP (19 & 20 nov) zijn nog meer plaatsen beschikbaar. Wil je meer informatie over het leren van NLP en de kracht van je eigen onbewuste schrijf je dan. De vroegboekkorting geldt nog tot 1 oktober.

Overzicht alle nieuwsbrieven

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op hypnotherapie gebied.

Vul uw e-mailadres in